Dolby Vision op tv en Blu 您所在的位置:网站首页 dolby tv logic Dolby Vision op tv en Blu

Dolby Vision op tv en Blu

2024-07-10 23:29| 来源: 网络整理| 查看: 265

Hoe kun je Dolby Vision kijken?

Om de Dolby Vision-ervaring te krijgen kun je natuurlijk naar de bioscoop, maar helemaal mooi is het als je er ook thuis van kunt genieten. Gelukkig is dat niet zo moeilijk, mits je de juiste hardware en content hebt.

Allereerst de content. Je kunt inmiddels een grote assortiment aan Blu-raydiscs met Dolby Vision vinden. Nagenoeg alle grote films worden met dit HDR-formaat uitgebracht. Ook de grotere streamingdiensten zoals Netflix, Apple TV+ en Amazon Prime Video maken gebruik van Dolby Vision voor een groot aantal titels. Niet alles wordt met dit formaat uitgebracht, maar je kunt er vanuit gaan dat de betere titels in Dolby Vision (en vaak Dolby Atmos) beschikbaar zijn.

Aan de andere kant heb je dus hardware nodig die Dolby Vision ondersteunt. Als je een streamingdienst gebruikt is een tv met Dolby Vision-ondersteuning voldoende. Gebruik je Blu-ray dan moet de speler ook met ondersteuning voor de standaard uitgerust zijn. Wat betreft de hardware is het wel verstandig goed op te letten wat je koopt. Niet elke televisie (of speler) biedt ondersteuning voor Dolby Vision. Als dat een wens of eis is loont het zich dus goed naar de specificaties te kijken.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有